Tel: (+30) 211 715 3048

Λεωφ. Βάρης - Κορωπίου 25

΄ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΔΑΥΛΟΣ

Η εταιρία μας εξυπηρετεί αυθημερόν καθημερινά & Κυριακές , την  Νότια  και Ανατολική Αττική (Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Αγ.Δημήτριο, Άλιμο, Καλαμάκι, Αργυρούπολη, Δάφνη, Ελληνκό, Ν.Σμύρνη, Π.Φάληρο, Πειραιά) ενώ κατόπιν συννενόησης  έχουμε τη  δυνατότητα και  εξυπηρετούμε  το σύνολο των περιοχών του νομού Αττικής εντός 24 ωρών.

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ-ΨΥΣΙΜΟ ΣΕ ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟ

Για να μαγείρεψετε σε ξυλόφουρνο απαιτούνται 2 πράγματα. Πρώτον να έχετε μπόλικο χρόνο στη διάθεση σας και δεύτερον υπομονή.

Ο ξυλόφουρνος
Πλέον τους σύγχρονους ξυλόφουρνους τους συναντάμε σε ένα ενιαίο σύστημα μαζί με το μπάρμπεκιου, δηλαδή την ψησταριά. Έχει δύο καταπακτές. Στην πάνω μπαίνει το φαγητό και στην κάτω τα ξύλα. Στη πάνω καταπακτή, υπάρχει και ένα θερμόμετρο ώστε να δείχνει την εσωτερική θερμοκρασία του φούρνου.

Περισσότερα...

ΨΗΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

ΥΛΙΚΑ
1000 gr. χταπόδι
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
Ξύδι από κόκκινο κρασί
Ελαιόλαο
Μπαλσάμικο ξύδι
Ξύδι μπαλσάμικο λευκό
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Θυμάρι
Μαντζουράνα
Αλάτι χοντρό
ΟΔΗΓΙΕΣ
Βάζουμε το χταπόδι σε μία λεκάνη με νερό, την σόδα, ½ φλυτζάνι ξύδι κόκκινο και αφήνουμε το χταπόδι 45-60 λεπτά.
Το ξεπλένουμε καλά.
Ετοιμάζουμε την φωτιά που θα ψήσουμε το χταπόδι.
Καθαρίζουμε πολύ καλά την σχάρα μας από τυχόν υπολείμματα!
Καίμε στα κάρβουνα την σχάρα και με μία λεμονόκουπα την καθαρίζουμε.
Αλέιφουμε ελαιόλαδο για να μήν μας κολλήσει το χταπόδι.
Ψήνουμε το χταπόδι στην σχάρα, ολόκληρο, δεν χρειάζεται αρκετη ώρα ψήσιμο!
Το κόβουμε σε κομμάτια.
Στο μπλέντερ χτυπάμε ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο, 2-3 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο, 2-3 κουταλιές ξύδι λευκό και 1 κουταλιά ξύδι κόκκινο.
Περιχύνουμε το χταπόδι, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.